Termeni și condiții de utilizare a sitului

LOISO GEORGES ANDREI P.F.A este proprietarul sitului www.artjoylife.ro numit în continuare „site”.

 Prin accesarea și utilizarea sitului sunteți de acord să respectați Politica de Confidențialitate, Clauza de Declinarea a Responsabilității (Disclaimer) și Termenii și Condiţiile de Utilizare prezentați în continuare. De asemenea, sunteți de acord să respectaţi orice alți termeni și condiții ce se aplică serviciilor și produselor prezentate pe site.

Continuarea utilizării sitului confirmă acordul dvs. privind respectarea Politicii de Confidențialitate, Clauzei de Declinarea a Responsabilității (Disclaimer) și a Termenilor și Condiţiilor de Utilizare.

Recomandăm vizitatorilor să nu acceseze situl fără a lua la cunoștință  și fără a accepta în totalitate  Politica de Confidențialitate,  Clauza de Declinarea a Responsabilității (Disclaimer) și Termenii și Condiţiile de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugam să nu utilizaţi situl.

 

Drepturi de copyright și proprietate intelectuală

Atât situl cât și materialele prezentate pe site (informații, texte, elemente de grafică) sunt protejate de legislaţia privind drepturile de autor/copyright și drepturile conexe (Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005).

Este interzisă reproducerea în orice formă prin mijloace mecanice, fotografice sau electronice a oricărui material ce face parte din site. De asemenea sunt interzise: modificarea, traducerea, republicarea, înregistrarea audio sau video a prezentărilor, vânzarea, crearea unor materiale derivate ce au ca și sursa materialele prezentate pe site.

În situațiile în care vă oferim posibilitatea de a descărca sau accesa online materiale de informare: documente, chestionare, ilustraţii grafice de informare (infografice), prezentări audio și video, broșuri, pagini individuale, aveți dreptul de a le utiliza doar pentru informarea personală și necomercială fără a le distribui, modifica, interpreta sau altera în vreun mod. Toate aceste materiale, inclusiv cele descărcabile sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor/copyright și drepturile conexe.

De asemenea, aveți deplina responsabilitate pentru orice interacțiune pe care o realizați pe site sau pe toate platformele de socializare pe care le accesați prin intermediul sitului.

În cazul în care intervenţia dvs. (comentariul, mesajul) lezează în orice fel o altă persoană fizică sau juridică, aveți întreaga răspundere legală pentru consecințele acțiunilor dvs.

 

Reprezentantul legal și informațiile de contact

Reprezentant legal este Loiso Georges Andrei PFA. Pentru orice informație sau solicitare privind Termenii și Condiţiile de Utilizare a sitului www.artjoylife.ro ne puteți contacta în scris la adresa: contact@artjoylife.ro

Vă mulțumim pentru că v-ați informat în privința Termenilor și Condiţiile de Utilizare a sitului www.artjoylife.ro

Echipa www.artjoylife.ro