Manual hipnoza

Vrei să citești gratuit manualul 
"Adevărul despre hipnoză" ?

* Completarea acestui formular presupune acceptarea ca datele tale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor UE 679/2016. 

De asemenea, presupune că ai citit si ești de acord cu termenii si condițiile de utilizare ale sitului, cu politica de confidențialitate și cu clauzele de declinare a responsabilității


Formare în hipnoză:
Cursul ONLINE „Hipnoza Profesională”:  2-31 oct 2021

Cursuri de hipnoză online


Ședințe individuale de hipnoză

Manual hipnoza

Mărturii ale cursanților și clienților

„În urma experienței mele la cursurile de autohipnoză am învățat enorm: acele detalii care lipseau au făcut diferența și le-am simțit pe pielea mea!

Îți mulțumesc pentru implicarea, răbdarea și motivarea pe care ai avut-o cu noi la curs!

Mi-a plăcut absolut totul, chiar nu am nimic de completat! Nu mai zic de ospitalitatea și căldura cu care ne-ați primit! Mulțumesc încă o dată pentru tot!” 

Daniela

„A fost minunat la curs! Te felicit pentru ceea ce faci!

În primul rând atmosfera a fost deosebită, foarte caldă și destinsă, așa ca între prieteni. Informațiile foarte utile și importante și cea mai bună impresie a fost dată de stările de relaxare, foarte profunde.

Din punctul meu de vedere a fost perfect, nu văd ce îmbunătățiri ar mai trebui aduse, dar am încredere că dacă trebuie să adaugi ceva o sa vină informația. Mulțumesc!” 

Mihaela

“Îți mulțumesc mult pentru cursurile pe care mi le-ai predat în week-end.Am aflat multe lucruri noi și pot spune ca unele din problemele existențiale pe care mi le pun au fost luminate mai mult decât în ultimii ani la un loc.” 

George

“Cursul a venit exact pe ceea ce am cautat și mi-a confirmat și căutările personale.

Mi-a dat certitudine în ceea ce lucrez și experimentez.” 

Stefan

„Mă  bucur tare mult când cunosc și oameni minunați și mi-a făcut o deosebită impresie modul tău de predare și faptul că ai fost atent la orice detaliu.

Doresc să particip și la celalalt curs de hipnoză și va mai participa și o prietenă de a mea.

Te voi suna zilele următoare pentru a stabili o zi în care ne putem vedea la tine la cabinet. Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat!”, 

Adina

„Am urmat cursul de “Hipnoza Profesională” a lui Andrei, un curs deosebit de util, pentru cei care vor să se cunoască și să se înțeleagă pe ei și pe cei din jurul lor, să se ajute și să îi ajute pe ceilalți. 

Cursul oferă  posibilitatea de a înțelege și de a experimenta tehnicile fundamentale și avansate ale hipnozei, astfel încât la sfârșit știi și simți că totul “funcționează”, că este posibil pentru că  tu ai făcut-o și poți să o faci și mai departe. Totul depinde numai de tine. 

Îi mulțumesc lui Andrei pentru acest curs minunat și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim, pentru că la sfârșit nu ai cum să nu rămâi prieten cu acest om minunat care ți-a călăuzit pașii în acest domeniu vast care este hipnoza.”

Daniel

„Unica şedinţă de hipnoza în care m-ai învăţat şi autohipnoza mi-a folosit extrem de mult.

De atunci am experimentat singură autohipnoza de multe ori; nu ştiu exact ce ar fi trebuit să simt sau să gândesc, dar eu în acele momente, nu gândesc nimic şi simt o bucurie imensă, intrinsecă, fundamentală, fără o cauză anume.

Mi-e greu sa exprim starea de bine pe care o trăiesc....” 

Cristina

„Îți sunt recunoscătoare Andrei că m-ai condus atât de frumos şi de în linişte către fiinţa mea şi  cumva, m-ai condus către sine, către pacea şi armonia întregii mele fiinţe.

Mulţumesc că, din această perspectivă, m-ai redat pe mine mie.” 

Oana

„Mulțumesc pentru tot binele pe care-l faci, pentru profesionalismul tău și pentru tehnicile autosugestiei și autohipnozei care mă ajută extraordinar să depașesc cu brio momentele de discomfort prin care trec. 

Mulțumesc din suflet și să-ți dea DOMNUL tot ce-i mai bun!” 


Paul

Cu câțiva ani în urmă m-am lăsat de fumat, dar am rămas cu obiceiul nesuferit de a mânca tot timpul, adică zi și noapte. Urmare acestui  fapt m-am "rotunjit" cu 16 kg. După o singură săptămână de la ședința de hipnoză, am slăbit 1 kg în condițiile în care eu mănânc 3 mese pe zi, inclusiv desert. Eu consider o mare realizare caci m-a scapăt de obiceiul de a mânca tot timpul,.  Mănânc ca un om normal și ce este cel mai important pentru mine, slăbesc.  

De aceea îi sunt foarte recunoscătoare și îi mulțumesc din suflet domnului Andrei Loiso, pentru ajutorul pe care mi l-a dat.” 

Maria

© 2022 www.artjoylife.ro 

Toate drepturile rezervate