Poţi afla acum tot ce ai dorit să ştii despre hipnoză...


Pentru a descărca gratuit manualul "Adevărul despre hipnoză", te rog să completezi fomularul de mai jos cu datele tale. Prin completarea formularului vei fi abonat la newsletter-ul artjoylife.ro

* Completarea acestui formular presupune acceptarea ca datele tale să fie prelucrate în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor UE 679/2016. 

De asemenea, presupune că ai citit si ești de acord cu termenii si condițiile de utilizare ale sitului, cu politica de confidențialitate și cu clauzele de declinare a responsabilității


Mărturii ale cititorilor

Domnule Andrei, în primul rând ţin să vă felicit pentru cartea „Adevărul despre hipnoza”. Am citit cu mare drag această carte şi am pus în practica exercitul "catalepsia pleoapelor"

Sandu

Domnule Loiso, tocmai am terminat de citit cartea şi mi se pare genială. Totuşi, as dori şi cursul autohipnoză pentru aprofundarea acestei ştiinţe. Vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi şi mult respect pentru munca dumneavoastră.

Stefan

„Mulţumesc pentru informaţia primită! Într-adevăr cartea redă informaţii esenţiale şi concrete despre subiectul tratat. Este accesibilă şi uşor de înţeles"

Mirela

„Mulţumesc mult pentru că mi-ai trimis manualul şi apreciez şi mai mult mult că iţi pui la dispoziţia oamenilor cunoştinţele tale profunde şi vaste în domeniu."

Nicoleta

Copyright 2021 www.artjoylife.ro. Toate drepturile rezervate