CLAUZELE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII (DISCLAIMER)

Folosirea informațiilor prezentate pe situl www.artjoylife.ro se face exclusiv pe propria răspundere a vizitatorului. Parcurgerea acestor informații înseamnă că ați studiat, acceptat și sunteți de acord cu: Termenii și Condițiile de Utilizare ale sitului cu Politica de Confidențialitate și cu Clauzele de Declinare a Responsabilității.

Orice proces de transformare sau de optimizare personală este realizat prin propria dvs. decizie, urmată de angajamentul, responsabilitatea, disponibilitatea și consecvența eforturilor pe care le depuneți pentru a obține transformarea dorită.

Din acest motiv echipa www.artjoylife.ro nu își asumă responsabilitatea și nu garantează progresul dvs. sau rezultatele pe care dvs. le obțineți prin folosirea informațiilor sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest site.

Dvs. sunteți unica persoană responsabilă pentru orice acțiune pe care o realizați și în consecință și pentru rezultatele pe care le obțineți prin aceste acțiuni.

Sunteți de acord că rezultatele dvs. sunt influențate de o serie de factori ce includ dar nu se limitează la: starea dvs. de sănătate fizică și psihică, abilitățile personale, nivelul de inteligență, gradul de educație teoretică și practică, consecvența eforturilor depuse, disponibilitate și angajamentul dvs. pentru obținerea acestor rezultate.

Toate informațiile prezentate atât pe site cât și în prezentările noastre sunt destinate informării personale. Nicio informație nu trebuie considerată ca fiind un substitut pentru o părere medicală autorizată. De asemenea, informația conținută pe acest site nu trebuie să fie folosită (în mod direct sau indirect) pentru a diagnostica sau pentru a trata nicio afecțiune sau patologie.

Folosirea informaților prezentate atât pe site sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest site sunt la discreția și responsabilitatea deplină a vizitatorului.

În cazul în care aveți în prezent probleme medicale ce necesită consult, diagnostic sau tratament din partea unui specialist autorizat, vă recomandăm să apelați la serviciile specializate necesare pentru condițiile dvs.

În orice moment, dacă observați apariția oricărui simptom ce vă poate afecta integritatea fizică, mentală și emoțională, vă recomandăm să consultați imediat un medic specialist.

Înţelegeţi și acceptați faptul că aveți întreaga responsabilitate pentru stare dvs. de bunăstare fizică și mentală. De asemenea, înțelegeți că aveți responsabilitatea de a vă adresa medicului dvs. înainte de a întreprinde orice acțiune (cum ar fi începerea sau întreruperea unui tratament medicamentos prescris de medic) ce are o legătură directă sau indirectă cu informațiile prezentate pe acest site sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest site.

Echipa www.artjoylife.ro nu poate fi răspunzătoare pentru orice neplăcere, daună sau orice alt efect defavorabil de orice natură ce poate rezulta în urma aplicării sau neaplicării informațiilor din site sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest site.

În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugam să ne contactați prin e-mail la adresa: contact@artjoylife.ro

Vă mulțumim pentru că v-ați informat în privința Clauzelor de Declinare a Responsabilității,

 

Echipa www.artjoylife.ro