Îți mulțumesc pentru că dorești să participi la cursul "Hipnoza Profesională"!


Pentru a te înscrie la cursul "Hipnoza Profesională" Ediția 2-31 oct. 2021, alegi opțiunea potrivită pentru tine.
Vei fi direcționat(ă) către formularul de înscriere unde vei introduce datele tale:

Tehnicile fundamentale (Modul 1)
800 Euro
Acces online la Modulul 1 de curs prin aplicația ZOOM (4 zile)
Acces la înregistrările audio și video pentru M1
Caiet de curs tipărit pentru M1
Un pendul profesional
Certificat de participare pentru M1
Posibilitatea de a participa gratuit la edițiile viitoare (doar M1)
-
-
-
-
-
Cursul Complet (Module 1-4)
1850 Euro
Acces online la toate modulele de curs prin aplicația ZOOM (10 zile)
Acces la înregistrările audio și video pentru întreg cursul
Caietul de curs tipărit pentru întreg cursul
Un pendul profesional
Certificat de participare pentru întreg cursul
Posibilitatea de a participa gratuit la edițiile viitoare
Caietul de aplicații tipărit
Acces online pentru studiile de caz
Posibilitatea de achitare în rate
Posibilitatea de a primi supervizare după absolvire
Posibilitatea de colaborare pentru sedințe individuale și susținerea viitoarelor cursuri

Ai întrebări?

Te rog să mă contactezi și te voi ajuta cu plăcere!

artjoyhypnosis@gmail.com


„Am urmat cursul de “Hipnoza Profesională”, un curs deosebit de util, pentru cei care vor să se cunoască și să se înțeleagă pe ei și pe cei din jurul lor, să se ajute și să îi ajute pe ceilalți. 

Cursul oferă  posibilitatea de a înțelege și de a experimenta tehnicile fundamentale și avansate ale hipnozei, astfel încât la sfârșit știi și simți că totul “funcționează”, că este posibil pentru că  tu ai făcut-o și poți să o faci și mai departe. Totul depinde numai de tine. 

Îi mulțumesc lui Andrei pentru acest curs minunat și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim, pentru că la sfârșit nu ai cum să nu rămâi prieten cu acest om minunat care ți-a călăuzit pașii în acest domeniu vast care este hipnoza.”

Daniel

„Cursul Hipnoza Profesională mi-a schimbat percepția asupra mea, m-a ajutat să mă înțeleg pe mine, să înțeleg de ce am anumite reacții emoționale, să înțeleg de ce slăbitul nu are nici o legătura cu voința...

Cu alte cuvinte, în sfârșit folosesc instrumentele potrivite pentru a schimba ceva la mine. Până acum foloseam, cum spune Andrei Loiso, șurubelnița ca să desfac calculatorul, dar problema era legată de soft.

 După acest curs am înțeles că multe probleme apar din cauza faptului că noi percepem niște situații din copilărie într-un mod greșit și rămânem blocați în acea furie, teamă, vinovăție toată viața.

 Toate aceste stări din interiorul nostru atrag situații asemănătoare celor din copilăria noastră. Noi retrăim acea emoție  fără să asociem sentimentul cu acea întâmplare din copilărie, declanșăm ”furtuni” în organismul nostru, perturbări care, în timp, duc la blocaje și pot conduce la apariția bolilor.

 Până să ajung la acest curs, simțeam repulsie față de hipnoză, m-ar fi tentat să experimentez, dar mă gândeam dacă ”îmi face ceva și eu nu știu?”. Acum știu că pe tot parcursul unei ședințe de hipnoză ești conștient și tu ești cel care accepți sau nu o sugestie.

 Prin hipnoză ne putem elibera de vechile obiceiuri, vechile credințe, înțelegând procesul, înțelegând cum trebuie să procedăm.

 Cum ar fi să vezi că în spatele mâncatului compulsiv care a dus la îngrășare  stă o emoție, poate o frică, urmare a unei întâmplări banale din copilărie și după ce vezi care este cauza mâncatului în exces, acea emoție care te determină să mănânci fără să gândești dispare?

Un curs extraordinar care mi-a schimbat viața, dar și meseria!

Camelia


© 2021 www.artjoylife.ro 

Toate drepturile rezervate