Îți mulțumesc pentru că dorești să participi la cursul "Hipnoza Profesională"!


Pentru a te înscrie la cursul "Hipnoza Profesională" Ediția nov 2023, alegi opțiunea potrivită pentru tine.
Vei fi direcționat(ă) către formularul de înscriere unde vei introduce datele tale:

Cursul Complet (Module 1-4)
1850/2200 Euro
Acces online la toate modulele de curs prin aplicația ZOOM (7 zile)
Acces la înregistrările audio și video pentru întreg cursul
Caietul de curs tipărit pentru întreg cursul
Un pendul profesional
Certificat de participare pentru întreg cursul
Posibilitatea de a participa gratuit la edițiile viitoare
Caietul de aplicații tipărit
Acces online pentru studiile de caz
Posibilitatea de achitare în rate
Posibilitatea de a primi supervizare după absolvire

Ai întrebări?

Te rog să mă contactezi și te voi ajuta cu plăcere!

contact@artjoylife.ro


Mă numesc Știrbu Gianina și am urmat cursul Hipnoza Profesională cu Andrei Loiso.
Înainte de a urma acest curs, aveam mari îndoieli, deoarece îmi formasem o părere incompletă și eronată despre ceea ce înseamnă și ceea ce presupune.
Acum, am înțeles și m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea personală ,datorită a ceea ce am învățat dar și datorita profesionalismului trainerului.
M-a ajutat să mă cunosc mai bine dar mi-a arătat și metodele prin care la rândul meu, îi pot ajuta pe alții.

Pentru cei care vor sa urmeze acest curs dar nu sunt încă hotărați, le pot spune nu numai că nu au ce pierde dar merită fiecare bănuț și fiecare minut petrecut în cadrul cursului.

Mulțumesc, Andrei Loiso!

GIANINA ȘTIRBU


"Mă numesc Ozden Abibula, și sunt din Constanța.
Nu am venit la curs cu prea multe așteptări, dar am primit mai mult decât mi-am imaginat. A fost informativ, interactiv, ușor de urmărit!
Am participat la acest curs, extrem în adevăratul sens al cuvântului, întrucât încă din prima zi de curs am început să înțeleg totul.
Trainerul a avut un rol important!
Motivant!
Inspirat!
Și înainte de toate astea un om Minunat, te umple de viață!
Profesionalism la cel mai înalt nivel!
Înveți să devii propriul tău stăpân!
Eliberată de toate bagajele eronat înțelese.
Autentică!

Pentru viitori Cursanți:
Curaj!
Voință!
Determinare!
Cursul este unul Divin!
A fost o invitație de a sta cu propria persoană și a descoperi astfel propria lume interioară.
La finalul cursului ajungi să descoperi fațete noi ale eului tău interior.
Te susține să scoți cea mai bună varianta a ta!
Mulțumesc, Andrei!"

OZDEN ABIBULA

„Am urmat cursul de “Hipnoza Profesională” a lui Andrei, un curs deosebit de util, pentru cei care vor să se cunoască și să se înțeleagă pe ei și pe cei din jurul lor, să se ajute și să îi ajute pe ceilalți.

Un curs bine întocmit și structurat ce îmbină complet partea teoretică cu cea practică, explicat într-o manieră simplă și ușor de asimilat.

Cursul oferă  posibilitatea de a înțelege și de a experimenta tehnicile fundamentale și avansate ale hipnozei, astfel încât la sfârșit știi și simți că totul “funcționează”, că este posibil pentru că  tu ai făcut-o și poți să o faci și mai departe. Totul depinde numai de tine.

Îi mulțumesc lui Andrei pentru acest curs minunat și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim, pentru că la sfârșit nu ai cum să nu rămâi prieten cu acest om minunat care ți-a călăuzit pașii în acest domeniu vast care este hipnoza.”

DANIEL FLORESCU

„Feedback după primul modul:


Am apreciat mult profesionalismul lui Andrei: conținutul cursului foarte interesant, bine structurat. Ritm intens, dar exact cât trebuie.

Echilibru între teorie și practică. Bunăvoință și răbdare. Și nu în ultimul rând, respectarea programului stabilit inițial, orar, pauze... prin refocalizarea conversațiilor cu blândețe și fermitate.

Și mulțumesc colegilor, deja s-au creat între noi legături de respect și afecțiune.

Simt cum creștem și ne schimbăm împreună.”

ADELA CIUREA

„Vreau să vă spun că sunt într-o stare de FERICIRE PERMANENTĂ după terminarea primului modul al cursului.


Mi-am dorit dintotdeauna și îmi doresc să lucrez cât mai bine cu oamenii.


În acest curs am găsit tot ce căutam: în primul rând vreau să lucrez cu mine ca să îi pot apoi ajuta și pe alții. Un Terapeut, cât ar fi el de bun, dacă are blocaje emoționale sau traume nerezolvate, nu îi poate ajuta pe alții.


TOȚI putem să o facem, totul depinde de cine te conduce în mod profesional în această stare hipnotică, câtă emoție pune în voce, blândețe, iubire.


Mulțumesc cu recunoștință profesorului Andrei Loiso, care ne-a ghidat și ne ghidează în continuare pe acest minunat drum al cunoașterii de sine și lucrul cu semenii noștri, cu iubire, blândețe și încredere, să-i împuternicim că și ei POT.

Recomand cu iubire și încredere acest curs minunat, care ajută la dezvoltarea voastră personală și cunoașterea de sine, interioară.

ANA GHEORGHIU

„Cursul Hipnoza Profesională mi-a schimbat percepția asupra mea, m-a ajutat să mă înțeleg pe mine, să înțeleg de ce am anumite reacții emoționale, să înțeleg de ce slăbitul nu are nici o legătura cu voința...

Cu alte cuvinte, în sfârșit folosesc instrumentele potrivite pentru a schimba ceva la mine. Până acum foloseam, cum spune Andrei Loiso, șurubelnița ca să desfac calculatorul, dar problema era legată de soft. 

După acest curs am înțeles că multe probleme apar din cauza faptului că noi percepem niște situații din copilărie într-un mod greșit și rămânem blocați în acea furie, teamă, vinovăție toată viața.

Toate aceste stări din interiorul nostru atrag situații asemănătoare celor din copilăria noastră. Noi retrăim acea emoție  fără să asociem sentimentul cu acea întâmplare din copilărie, declanșăm ”furtuni” în organismul nostru, perturbări care, în timp, duc la blocaje și pot conduce la apariția bolilor. 

Până să ajung la acest curs, simțeam repulsie față de hipnoză, m-ar fi tentat să experimentez, dar mă gândeam dacă ”îmi face ceva și eu nu știu?”. Acum știu că pe tot parcursul unei ședințe de hipnoză ești conștient și tu ești cel care accepți sau nu o sugestie. 

Prin hipnoză ne putem elibera de vechile obiceiuri, vechile credințe, înțelegând procesul, înțelegând cum trebuie să procedam. 

Cum ar fi să vezi că în spatele mâncatului compulsiv care a dus la îngrășare  stă o emoție, poate o frică, urmare a unei întâmplări banale din copilărie și după ce vezi care este cauza mâncatului în exces, acea emoție care te determină să mănânci fără să gândești dispare?

Un curs extraordinar care mi-a schimbat viața, dar și meseria.

Mulțumesc!”

CAMELIA ZAHARIA


© 2023 www.artjoylife.ro 

Toate drepturile rezervate