Programarea ședințelor de hipnoză și consiliere

sedinte de hipnoza artjoy

Cei 3 pași pentru programarea ședințelor de hipnoză 

Pasul 1

Informează-te corect: 
Citește rubrica de întrebări frecvente despre hipnoză 

Pasul 2

Citește condițiile de desfășurare ale ședințelor 

Pasul 3

Completează formularul de programare 


Pasul 1

Pasul 1: Întrebări frecvente despre hipnoză

„Odată ce sunt în hipnoză pot fi controlat(ă) de către hipnotizator?”

Răspuns: „Nu poți fi controlat(ă) în hipnoză pentru că ești conștient(ă) şi știi tot timpul ce se întâmplă. Nimeni nu te poate controla pentru că tu ești cel (cea) care acceptă sau respinge sugestiile respective.”

„Pot rămâne „blocat(ă)” în hipnoză?”

Răspuns: „Nu poți rămâne blocat în hipnoză la fel cum nu poți rămâne blocat în somn. Indiferent cât de „adâncă” este starea în care te afli, te poți întoarce imediat la starea obișnuită de conștiință. Trebuie doar să îți dorești să te reîntorci la starea normală și vei ieși din hipnoză imediat.”

„Sunt conștient(ă) în hipnoză?”

Răspuns: „Da. În hipnoză mintea conștientă și cea subconștientă lucrează împreună. Asta înseamnă că ești conștient(ă) de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și în plus, te poți conecta cu emoțiile și trăirile aflate în subconștient pentru a face schimbările pe care le dorești.”

„Poate cineva să-mi smulgă secrete sau lucruri pe care nu vreau să le spun?”

Răspuns: „Nu poate nimeni să te facă să spui lucruri pe care nu le dorești pentru că ești conștient(ă) de ceea ce se întâmplǎ. De asemenea, poți refuza orice sugestie pe care nu o dorești și care este în opoziție cu voința ta.”

„Este hipnoza la fel ca somnul?”

Răspuns: „Nu, stările sunt diferite. Dacă în starea de somn nu ești conștient(ă) de ceea ce se întâmplǎ în exterior, în hipnoză ești perfect conștient(ă) de tot ceea ce faci și de ceea ce se întâmplă cu tine. În plus, în hipnoză, poți accepta sugestii și poți face transformările dorite. În somn doar te odihnești, fără a avea capacitatea de a accepta sugestii.”

„Cum mă voi simți când voi fi în hipnoză?”

Răspuns: „Hipnoza este o stare relaxantă, chiar și fără nicio sugestie. Te vei simți relaxat(ă) fizic și mental și te poți conecta mai ușor cu emoțiile și senzațiile din corpul tău.”

„Este hipnoza sigură? Mi se poate întâmpla ceva rău?”

Răspuns: „Hipnoza este cea mai sigură stare în care te poți afla. Fiecare om se naște și trăiește primii 7-11 ani de viață în stare de hipnoză.”

„Este hipnoza o stare “magică”? Există incompatibilitate între hipnoză și religie?”

Răspuns: „Nu, hipnoza este o stare absolut normală pe care fiecare om o experimentează în fiecare zi. Este la fel de naturală ca somnul și se întâmplă chiar mai des.

Hipnoza poate ajuta o persoană să se conecteze mai bine cu Divinitatea și cu trăirile din practica religioasă. Marile religii ale lumii datează de câteva mii de ani. Nu este specificat în niciun text religios incompatibilitatea dintre hipnoză și religia respectivă. Termenul de hipnoză a apărut doar în 1841. În plus, Biserica Catolică a recunoscut oficial efectele benefice ale folosirii hipnozei în anul 1956 (Papa Pius al XII-lea).”

„Îmi va fi dificil să intru în hipnoză? Poate oricine să fie hipnotizat?”

Răspuns: „Orice persoană poate intra în hipnoză pentru că intră oricum în această stare de mai multe ori pe zi fără a conștientiza. Pentru a obține hipnoza în mod voluntar, o persoană trebuie să urmeze instrucțiunile hipnotizatorului într-o manieră necritică.”

„De câte ședințe este nevoie ca să rezolv o problemă?”

Răspuns: „Depinde de natura problemei respective și de disponibilitatea ta de a accesa mintea subconștientă. Majoritatea problemelor obișnuite se pot remedia în 1-6 ședințe. Există situații în care o singură ședință este suficientă și există alte situații în care sunt necesare mai mult de 6 ședințe.”

„Este hipnoza terapie?”

Răspuns: „Hipnoza este o stare de sugestibilitate ridicată. Odată obținută această stare, persoana poate să realizeze mai multe aplicații: 

Terapie, dacă are o afecțiune și lucrează cu un specialist pentru remedierea problemei respective;

Dezvoltare personală, daca dorește să urmeze procese de (re)învățare, de asimilarea a unor noi comportamente și credințe pozitive și de eliminare a celor limitative . 

Recreațională, în cazul în care persoana dorește să se relaxeze și să se simtă bine.”

Cum pot afla mai multe informații despre hipnoză?

Răspuns: Îți recomandăm să te înscrii în lista de noutăți Artjoy pentru a descărca gratuit manualul „Adevărul despre hipnoză” (click aici)


Idei eronate despre hipnoză ce pot fi înlocuite cu idei constructive


Pasul 2

Pasul 2: Condițiile de desfășurare ale ședințelor 

Care este domeniul de aplicație în care se înscriu ședințele?

Răspuns: „Toate ședințele de hipnoză se înscriu în domeniul aplicațiilor de consiliere pentru dezvoltarea personală (COR 242324).

În cazul în care ai nevoie de servicii care nu se înscriu în domeniul aplicațiilor de consiliere pentru dezvoltarea personală, îţi recomandăm să contactezi un specialist care te poate ajuta (după caz: medic de familie, medic psihiatru, psiholog, preot, etc).

Unde au loc ședințele?

Răspuns: „Începând cu data de 16 martie 2020, toate ședințele au loc la distanță prin Skype (din motive de siguranță împotriva COVID-19).

Programarea și confirmarea ședințelor

Ședințele sunt programate în urma unei discuții telefonice, urmând cei 3 pași menţionaţi anterior.

Pentru ca ședința să rămână valabilă, este necesar să fie achitată o sumă parțială reprezentând un avans.

Este necesar ca acest avans trebuie să fie achitată cu cel puțin 72 de ore înaintea programării.

Avansul devine nerambursabil cu 72 de ore înainte de programarea stabilită iar programarea devine fixă.
Înainte de acest moment, vom contacta clientul pentru a ne confirma telefonic intenția fermă de a participa la ședința programată.
Restul sumei (diferența dintre costul ședinței și avans) va fi achitat în intervalul de 72 de ore până la începerea ședinței.

Obiectivele ședințelor

Ședințele urmăresc:

Rezolvarea unei probleme;

Atingerea unui obiectiv stabilit în prealabil (autocunoaştere, optimizare personală, dobândirea unor abilităţi specifice);

Durata și costul ședințelor

Există 4 tipuri de ședințe:

1. Ședința dublă (180 de minute) – Cost 600 lei

2. Ședința standard (90 de minute) – Cost 350 lei

3. Ședința rapidă (45 de minute) – Cost 150 lei

4. Mini-consilierea telefonică (20 de minute) – Cost 90 lei

Avansul este 30% din costul ședinței.

Cum pot fi achitate ședințele?

Ședințele pot fi achitate în următoarele modalități:

Prin virament bancar (în Lei);

Online cu cardul prin sistemul de plăți securizate MobilPay (în Lei) sau prin PayPal (în Eur);

Printr-un serviciu de transfer: Money Gram, Western Union (în Eur);


Când pot fi programate ședințele?

Ședințele pot fi programate în intervalul luni-vineri, între orele 9 și 17.

De câte ședințe este nevoie ca să rezolv o problemă?

Răspuns: „Depinde de natura problemei respective și de disponibilitatea ta de a accesa mintea subconștientă. Majoritatea problemelor obișnuite se pot remedia în 1-6 ședințe. Există situații în care o singură ședință este suficientă și există alte situații în care sunt necesare mai mult de 6 ședințe.”


Pasul 3

Pasul 3: Formularul de programare pentru ședințele de hipnoză 

© 2020 www.artjoylife.ro 

Toate drepturile rezervate