Îți mulțumesc pentru interesul tău privind cursul "Hipnoza Profesională"

curs hipnoza profesionala

Te rog să alegi una din opțiunile de mai jos pentru a te înscrie la acest curs:


Varianta în sala de curs
5500 lei
(Early - Bird 30)
Achită cursul prin virament bancar.
Reducere 500 de Lei pentru achitarea integrală până la 28 august 2020!
Varianta online
4000 lei
Achită cursul prin virament bancar după data de 28 august 2020.
Achită cursul prin virament bancar.
Reducere 2000 de Lei pentru varianta ONLINE !
Varianta în sala de curs
6000 lei
Achită cursul prin virament bancar
 
 

Ai întrebări?

Te rog să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere!


Results

„Am urmat cursul de “Hipnoza Profesională”, un curs deosebit de util, pentru cei care vor să se cunoască și să se înțeleagă pe ei și pe cei din jurul lor, să se ajute și să îi ajute pe ceilalți. 

Cursul oferă  posibilitatea de a înțelege și de a experimenta tehnicile fundamentale și avansate ale hipnozei, astfel încât la sfârșit știi și simți că totul “funcționează”, că este posibil pentru că  tu ai făcut-o și poți să o faci și mai departe. Totul depinde numai de tine. 

Îi mulțumesc lui Andrei pentru acest curs minunat și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim, pentru că la sfârșit nu ai cum să nu rămâi prieten cu acest om minunat care ți-a călăuzit pașii în acest domeniu vast care este hipnoza.”

Daniel

OptimizePress

Premium

„Cursul Hipnoza Profesională mi-a schimbat percepția asupra mea, m-a ajutat să mă înțeleg pe mine, să înțeleg de ce am anumite reacții emoționale, să înțeleg de ce slăbitul nu are nici o legătura cu voința...

Cu alte cuvinte, în sfârșit folosesc instrumentele potrivite pentru a schimba ceva la mine. Până acum foloseam, cum spune Andrei Loiso, șurubelnița ca să desfac calculatorul, dar problema era legată de soft.

 După acest curs am înțeles că multe probleme apar din cauza faptului că noi percepem niște situații din copilărie într-un mod greșit și rămânem blocați în acea furie, teamă, vinovăție toată viața.

 Toate aceste stări din interiorul nostru atrag situații asemănătoare celor din copilăria noastră. Noi retrăim acea emoție  fără să asociem sentimentul cu acea întâmplare din copilărie, declanșăm ”furtuni” în organismul nostru, perturbări care, în timp, duc la blocaje și pot conduce la apariția bolilor.

 Până să ajung la acest curs, simțeam repulsie față de hipnoză, m-ar fi tentat să experimentez, dar mă gândeam dacă ”îmi face ceva și eu nu știu?”. Acum știu că pe tot parcursul unei ședințe de hipnoză ești conștient și tu ești cel care accepți sau nu o sugestie.

 Prin hipnoză ne putem elibera de vechile obiceiuri, vechile credințe, înțelegând procesul, înțelegând cum trebuie să procedăm.

 Cum ar fi să vezi că în spatele mâncatului compulsiv care a dus la îngrășare  stă o emoție, poate o frică, urmare a unei întâmplări banale din copilărie și după ce vezi care este cauza mâncatului în exces, acea emoție care te determină să mănânci fără să gândești dispare?

Un curs extraordinar care mi-a schimbat viața, dar și meseria!

Camelia

OptimizePress


© 2020 www.artjoylife.ro 

Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!